Activiteiten

Om haar doelstellingen te verwezenlijken organiseert Rotary Club Mechelen-Opsinjoor jaarlijks drie grote activiteiten als fundraising voor haar sociale doelen.

• Culinaire activiteit
    • Culturele activiteit
    • Sportieve activiteit

Volg onze activiteiten op deze website.

Een overzicht van alle banners van de activiteiten sedert 2007, kan je hier bekijken.

Eindelijk, na een uitstel vanwege Corona in 2020, wordt op 3 september 2021 onze 23e Karting gereden bij InKart in Puurs.

De volledige opbrengst gaat naar onze sociale doelen.

Link naar de foto's.

De Paas Actie, in vervanging van de klassieke Poules de Luxe, bracht, dank zij jullie allemaal, ruim 6.000€ in de kassa van de sociale doelen.

Beste vrienden,
Beste sympathisanten,

Ook ons cultureel event ontsnapt helaas niet aan de gevolgen van de coronapandemie. In het kader van de geldende maatregelen werd eerder beslist om de voorstellingen van ‘Sono io?’ door Circus Ronaldo, initieel gepland op 3 en 4 oktober 2020, te verplaatsen naar 8 en 9 mei 2021. Ook op deze nieuwe data zal het helaas niet mogelijk zijn om de voorstellingen plaats te laten vinden.
Wij zien ons genoodzaakt om dit event definitief te annuleren.
Reeds aangekochte kaarten zullen integraal terugbetaald worden. Personen die reeds kaarten aankochten zullen hiervoor persoonlijk gecontacteerd worden!

Bedankt voor uw begrip en bedankt aan iedereen die interesse toonde of reeds kaarten aankocht.
Zodra de omstandigheden dit terug toelaten zullen wij onze culturele activiteiten hervatten en hopen wij u terug te kunnen verwelkomen!

Met culturele groet.

Hortensia Website Banner 03rcmosite

In deze bizarre tijden van Corona willen we een positief signaal geven aan de zorgsector in onze regio én onze lokale bloementeelt ondersteunen.

Koop nu een Hortensia en steun onze actie.

Voor elke verkochte Hortensia geven wij er één cadeau aan het personeel van AZ Sint-Maarten Mechelen en het Imeldaziekenhuis  Bonheiden.

We leveren U aan huis  bloeiende Hortensia's (Hydrangea macrophylla) in een pot van 26 cm (7,5 liter) met een hoogte van ca 50 cm en minstens 8 bloemen. Je kan  bestellen in 4 mogelijke kleuren: blauw, rood, roze of wit, per pot 20,00€ of in een set van 5 potten in dezelfde kleur 99,00€.

Koop nu je Hortensia's voor in de tuin of je woning. Je kan bestellen tot 3 mei. Wij leveren veilig bij U thuis in het weekend van 9 mei (moederdag) in een straal van 15 km rond Mechelen.

Link naar fillmpje.

Bestellen kan via deze link.

Dit initiatief wordt gedragen door Rotaract club Mechelen, Rotary club Mechelen, Rotary club Mechelen Opsinjoor en Rotary club Bonheiden.

Requiem500x664

Koop tickets hier online