Activiteiten

Om haar doelstellingen te verwezenlijken organiseert Rotary Club Mechelen-Opsinjoor jaarlijks drie grote activiteiten als fundraising voor haar sociale doelen.

• Culinaire activiteit
    • Culturele activiteit
    • Sportieve activiteit

Volg onze activiteiten op deze website.

Een overzicht van alle banners van de activiteiten sedert 2007, kan je hier bekijken.

bannerRonaldo531

Op 4 september wordt onze 23e Karting gereden bij InKart in Puurs. De volledige opbrengst gaat naar onze sociale doelen.

bannerKarting23

Hortensia Website Banner 03rcmosite

In deze bizarre tijden van Corona willen we een positief signaal geven aan de zorgsector in onze regio én onze lokale bloementeelt ondersteunen.

Koop nu een Hortensia en steun onze actie.

Voor elke verkochte Hortensia geven wij er één cadeau aan het personeel van AZ Sint-Maarten Mechelen en het Imeldaziekenhuis  Bonheiden.

We leveren U aan huis  bloeiende Hortensia's (Hydrangea macrophylla) in een pot van 26 cm (7,5 liter) met een hoogte van ca 50 cm en minstens 8 bloemen. Je kan  bestellen in 4 mogelijke kleuren: blauw, rood, roze of wit, per pot 20,00€ of in een set van 5 potten in dezelfde kleur 99,00€.

Koop nu je Hortensia's voor in de tuin of je woning. Je kan bestellen tot 3 mei. Wij leveren veilig bij U thuis in het weekend van 9 mei (moederdag) in een straal van 15 km rond Mechelen.

Link naar fillmpje.

Bestellen kan via deze link.

Dit initiatief wordt gedragen door Rotaract club Mechelen, Rotary club Mechelen, Rotary club Mechelen Opsinjoor en Rotary club Bonheiden.

Requiem500x664

Koop tickets hier online

Link naar de foto's.

Op 6 september 2019 vanaf 18:00h houden we de 22e editie van de Karting op InKart te Puurs. bannerKarting22

Link naar de foto's van de vorige editie.