Activiteiten

Om haar doelstellingen te verwezenlijken organiseert Rotary Club Mechelen-Opsinjoor jaarlijks drie grote activiteiten als fundraising voor haar sociale doelen.

• Culinaire activiteit
    • Culturele activiteit
    • Sportieve activiteit

Volg onze activiteiten op deze website.

Een overzicht van alle banners van de activiteiten sedert 2007, kan je hier bekijken.

Requiem500x664

Koop tickets hier online

Link naar de foto's.

Op 6 september 2019 vanaf 18:00h houden we de 22e editie van de Karting op InKart te Puurs. bannerKarting22

Link naar de foto's van de vorige editie.

Op 7 september 2018 vanaf 18:00h houden we de 21e edities van de Karting op InKart te Puurs.

Programma downloaden.

Link naar de foto"s van de vorige editie.

bannerB2BSailingCup2018

Meer info op www.b2bsailingcup.be

Link naar de foto's van het evenement

Link naar film.

bannerPDL2018

Op 24 maart 2018 vanaf 19:00h verwachten we jullie op onze

Poules de Luxe

Kip-Rib en dansfestijn

40,00 € incl dessertenbuffet

Garage Juma, Kruisbaan 125 te Mechelen

Sfeerbeelden van 2016 en 2017.

Link naar de foto's. Link naar fim Jacksons.